Langkah 1

Sediakan resit pembelian produk Dugro® daripada kedai yang terpilih yang mempunyai nombor resit sah. Kesemua maklumat di dalam resit mestilah lengkap dan jelas (nama kedai, cawangan, varian produk Dugro®, harga, jumlah pembelian, tarikh resit & nombor resit).

Kepada pelanggan yang belum mendaftar akaun Dugro® Rewards, klik di sini untuk bermula

Atau

Bagi ahli Dugro® Rewards, sila log masuk akaun Dugro® Rewards yang Sedia ada

Langkah 2

Gambar resit yang ditangkap mestilah lengkap dan jelas dimana maklumat pembelian varian produk Dugro® (bersama harga dan jumlah pembelian) mampu dilihat dan tertera dalam satu gambar.

*Jika resit anda panjang, sila lipatkan resit supaya maklumat kedai dan pembelian produk dapat dilihat dengan jelas.

Langkah 3

Lengkapkan maklumat yang dipaparkan, muat naik gambar resit dan klik “Hantar”. Kami akan menyemak resit anda dalam 3 hari bekerja.

Langkah 4

Kongsikan kod rujukan anda yang boleh didapati di “Profile anda”, apabila rakan anda telah berjaya mendaftar sebagai ahli serta memuat naik resit pembelian, anda akan menerima 200 Dugro Points serta merta.

Beli produk Dugro® di pasaraya & kedai runcit yang berhampiran anda, atau beli di kedai atas talian yang berikut:

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.