Langkah 1

Sediakan resit pembelian produk Dugro® daripada kedai yang terpilih yang mempunyai nombor resit sah. Kesemua maklumat di dalam resit mestilah lengkap dan jelas (nama kedai, cawangan, varian produk Dugro®, harga, jumlah pembelian, tarikh resit & nombor resit).

Kepada pelanggan yang belum mendaftar akaun Dugro® Rewards, klik di sini untuk bermula

Atau

Bagi ahli Dugro® Rewards, sila log masuk akaun Dugro® Rewards yang Sedia ada

Langkah 2

Gambar resit yang ditangkap mestilah lengkap dan jelas dimana maklumat pembelian varian produk Dugro® (bersama harga dan jumlah pembelian) mampu dilihat dan tertera dalam satu gambar.

*Jika resit anda panjang, sila lipatkan resit supaya maklumat kedai dan pembelian produk dapat dilihat dengan jelas.

Langkah 3

Lengkapkan maklumat yang dipaparkan dan jawab soalan berikut:
“Adakah jumlah pulangan wang tunai untuk Peraduan Dugro® Pulangan Tunai yang ditawarkan bernilai RM 1 juta?”  “Betul atau Salah?” (Soalan kelayakan untuk penyertaan peringkat 2)

Langkah 4

Muat naik gambar resit dan klik “Hantar". Kami akan menyemak resit anda dan status setiap penyertaan yang berjaya untuk jumlah pulangan tunai (peringkat 1) dan jumlah penyertaan (peringkat 2) akan dipaparkan di menu "Profile Anda".

Peringkat 1:

Bagi peserta yang layak, pulangan wang tunai akan dimasukkan ke akaun Touch ‘n Go eWallet anda dalam masa sepuluh (10) hari bekerja selepas tarikh penebusan diluluskan.

Anda perlu menebus wang tunai ini melalui menu ‘Profil Anda’ dan pastikan maklumat peribadi (terutamanya nombor telefon) adalah sama seperti yang digunakan untuk akaun Touch ‘n Go eWallet anda.

Peringkat 2:

Pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2020 di akaun Facebook Dugro® dan laman web

https://www.dugro.com.my/bm/promosi.html

Tertakluk kepada Terma & Syarat Peraduan. Klik disiin untuk membaca Terma & Syarat dan FAQ Peraduan

Beli produk Dugro® bernilai RM4O ke atas di pasaraya & kedai runcit yang berhampiran anda, atau beli di kedai atas talian yang berikut:

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.